Bröllopsfotograf

Vill du ha unika och oförglömliga bröllopsbilder?
Dokumentera en viktig tid i ditt liv med porträtt?
Eller anlita en riktigt bra frilansfotograf till din tidning?

Hör gärna av dig till mig i så fall! Jag jobbar sedan 2004 som professionell fotograf i Stockholm men tar uppdrag som bröllopsfotograf var som helst i världen.

Mitt specialområde är dokumentärt porträttfotografi och jag ger mig inte förrän jag har en massa bra bilder som inte liknar någon annans. Dit når jag med lättsam humor, nya grepp och yrkesskicklighet. Jag får folk att slappna av och ser möjligheterna i miljön där vi befinner oss.

År 2007 ställde jag ut dokumentärfotoserien ”Walls of Glass” på Galleri Puckeln som turnerade runt om i Sverige och Norden och uppmärksammades i media.

 

Bakgrund:

Min Pappas diabildskvällar var min första introduktion till vilka möjligheter det fanns att uttrycka sig genom foto.

Vid femton års ålder, övertygade jag min pappa att göra om källaren till ett mörkrum. Fotograferade rulle efter rulle med bilder på mina vänner och familjehunden Zhero.

Har gjort det mitt livs mål att vara så kreativ och så inspirerad jag möjligen kan, i allt som jag gör. Kreativ innovation och berättande driver mig. Jag fascineras av hur människor förhåller sig till varandra och hur vi kopplas ihop genom våra likheter och olikheter.

Bröllopsfotografering är en rolig utmaning för mig. Utvecklingen har verkligen gått framåt. Från ett gammalt tänk till ett helt nytt spännande tänk, där det kreativa har fått ta en rejäl plats.
Som dokumentärfotograf gläds jag åt möjligheten att  få använda min kunskap och kreativitet till att fotografera bröllop. Detta är min nya utmaning som bröllopsfotograf och jag ser fram med iver att få utvecklas även här.

 

Utrustning:

Utrustningen är väldigt viktig. Det är det näst viktigaste efter fotografen. Utvecklingen inom kameratekniken går med ljudets hastighet och det gäller verkligen att försöka hinna med. Så därför är ständig uppgradering av utrustning ett måste för att kunna vara med att konkurrera.

Har alltid så länge jag kan minnas använt mig av Canon och har alltid varit nöjd med det.

 

Lista på utrustning:

2 st Canon EOS 1D Mark IV

1 st Canon EOS 5D Mark II

1 st Canon EF 28-300/3,5-5,6 L IS USM

1 st Canon TS-E 24mm f/3.5 L II

1 st Canon TS-E 45mm f/2.8

1 st Canon EF 16-35/2,8 L II USM

1 st Canon EF 85mm f/1.2 L II

1 st Canon Speedlite 580EX II

 

Bröllopsfotograf priser:

Kontakta för pris.

Jag följer med er hela dagen från förberedelserna till dansen långt in på kvällen, och dokumenterar vigseln, vänner, fest, detaljer, miljö & stämning och atmosfär. Alla bilder redigeras och levereras högupplöst på ett USB minne, samt ett foto-album med personligt omslag. Hör av er och anlita mig som er bröllopsfotograf!

 

Medlem av:

SFF   Svenska fotografers Förbund

CPN  Canon Professional Network

 

Välkommen att höra av dig till:

eriklindegren@hotmail.com / +46 70- 220 10 86

Erik Lindegren bröllopsfotograf är registrerat av Bolagsverket och är godkänd för F-skatt.